5/04/2013

Biblioteca de Bar







Salutare !

Avand in vedere ca Sarbatorile Pascale sunt in apropiere, m-am gandit sa va fac un mic cadou... :)

 Este un proiect mai vechi marca Bar D.O.M.E la care am lucrat de ceva vreme impreuna cu baietii de la Seldom Bar Arts si intr-un final este gata ! Biblioteca de Bar este gata !

Dar ce este aceasta biblioteca ?

Este un proiect ce vine in ajutorul tuturor barmanilor dornici sa aprofundeze aceasta meserie.  Este o biblioteca virtuala care pune la dispozitie o serie de carti, reviste, videoclip-uri si filmulete on-line pentru barmanii romani. 

Acest proiect a luat nastere din dorinta barmanilor nostri de a avea acces la o informare corecta in ceea ce priveste lumea barului si pentru ca acest lucru poate fi cateodata destul de dificil, aceasta biblioteca virtuala este menita sa sara in ajutorul tuturor barmanilor pasionati.

In biblioteca puteti gasi cele mai titrate carti de bar ale momentului, cele mai in voga filmulete de mixologie, flair, barista si cele mai populare documentare din lumea barului.

Aceasta biblioteca va functiona si ca un ghid, veti gasi inauntrul ei recenzii pentru carti, reviste, filme , video-uri demonstrative si pe unele din ele le puteti chiar cumpara in varianta on-line. Deasemenea , Biblioteca de Bar, este si un mijloc de intermediere intre barmanii pasionati si marile edituri de carti, motiv pentru care o sa gasiti multe carti in exclusivitate pentru tara noastra.

V-am facut curiosi ?

Daca da, atunci poftiti va rog in vagoane ... :)

Unde ?   AICI ! 

Cand ?  ACUM !

Succes !